Детски спален комплект "Колички бели"...
Детски спален комплект "Колички бели"...
Детски спален комплект "Колички бели"...
Детски спален комплект "Колички бели"...
Детски спален комплект "Колички бели"...

Детски спален комплект "Колички бели" - за легло 140х70см

Спален комплект от 3 ЧАСТИ. Съдържа: калъфка за възглавница, долен чаршаф с ластик и плик за завивка. Допълнително може да добавите към комплекта обиколник, долен чаршаф, олекотена завивка и да го направите подходящ за нуждите Ви. Подробности прочетете по-долу:

89,00 лв.
С вкл. данък

ДОБАВЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО:

Обиколник "Колички бели" за 1/2 легло 140х70см

Обиколник "Колички бели" за 1/2 легло 140х70см

39,90 лв.
Олекотена завивка

Олекотена завивка

29,90 лв.
Долен чаршаф с ластик за комплект "Колички бели" 140х70см

Долен чаршаф с ластик за комплект "Колички бели" 140х70см

24,90 лв.
Калъфка за възглавница за комплект "Колички бели"

Калъфка за възглавница за комплект "Колички бели"

9,90 лв.
Зимен спален чувал "Колички - бял"

Зимен спален чувал "Колички - бял"

49,90 лв.
Пролетно-есенен спален чувал "Колички - бял"

Пролетно-есенен спален чувал "Колички - бял"

49,90 лв.
 

Създадохме спалните комплекти на Angel Baby преди всичко с мисъл за удобство и безопасност за Вашето дете.

Те съдържат:

- долен чаршаф с  ластик за креватче 120х60см,

- плик за завивка в размер 120х90см - тя ще бъде практична за завиване на бебето и детето през пролетния и летния сезон. Ако температурата в стаята на детето е под 21 градуса, тогава я използвайте заедно с олекотена завивка

- калъфка за възглавница 50х40см - в първата една година от живота на бебето, с цел безопасност, не се препоръчва използването на възглавници. Калъфката обаче, ще Ви бъде много удобна, да я ползвате в ролята на подложка под главата на бебето.

Детето в първите месеци от живота си, изкарва над 16 часа в своето креватче. Качествените и безопасни материи са изключително важни за неговото здраве и комфорт. 

Важно да знаете и спазвате правилата за безопасен сън:

1. Винаги поставяйте долния чаршаф така, че ластика да е закрепен стабилно за матрака, да няма опасност той да се набере и детето да се омотае в него.

2. Ако използвате олекотена завивка слагайте детето да спи в долната част на креватчето, така че крачетата да стигат до таблата - за да няма опасност то да се приплъзне под завивката по време на сън

- слагайте ръцете на бебето над завивката - така не рискувате, махайки с ръчички, то да се похлупи и да се завие през глава. Освен това, няма да го прегреете, тъй като децата се охлаждат предимно посредством ръцете си

Ние препоръчваме за нощния сън да използвате спално чувалче вместо завивка, а завивката да се ползва по време на дневния сън, когато бебето е под Ваш контрол.

3. Обиколниците нямат отношение към комфортния сън на детето ви.

Плътните, разпухени обиколници могат да са опасни за бебето!

Затова обиколниците на Angel Baby са разделени на 3 сектора:

- горен и долен тънко подплатен цветен сектор - за уют в креватчето на бебето. Те ще предпазват от това, то да се удари или промуши ръка или краче през решетките

- междинен сектор, направен от прозрачна дупчеста материя - която освен, че позволява да виждате постоянно детето си, не спира циркулацията на свеж въздух в креватчетоСъстав
100% памук
Условия за пране
Изпира се машинно или ръчно при 40 градуса
Условия за сушене
Може да се суши в сушилня при ниска температура
Условия за гладене
Глади се при средна температура
Свиваемост
4-5% свиваемост след първото пране
Цветове
Вероятно е да има разминаване с реалните цветове на продукта, в зависимост от монитора Ви
500141

Доставка  Доставката на територията на България се извършва чрез куриер. Ако желаете да я получите на домашен адрес, пратката Ви ще бъде доставена с куриерска фирма Спиди.

Цена на доставка: 4.90 лв.

Време на доставка  Вашата поръчка ще бъде изпълнена и доставена до адреса, който сте посочили при задаване на поръчката в рамките на 3-5 работни дни, в зависимост от това, къде се намира адресa и дали е наличен продукта, който сте поръчали.

Допълнителна информация  Куриерът ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, преди да достави Вашата поръчка.

Плащане  Можете да заплатите Вашата поръчка по банков път или чрез наложен платеж - директно на куриера при получаване на поръчката.

При плащане с наложен платеж, моля да имате предвид, че ползваме услугата "пощенски паричен превод", което означава, че ние няма да Ви издадем касова бележка, а ролята на такава играе бележката, която ще получите от куриерската фирма.

Ще получите пратката си без опция преглед от куриера. Това е така, само защото не считаме, че е редно от хигиенна гледна точка, бебешки и детски продукти да бъдат разопаковани в офиси на куриери, пред входа, на капака на куриерския автомобил, в дъжд, сняг и т.н.

Ако някой е допуснал грешка, не е избран правилния размер или нещо друго не е наред с пратката – винаги можем да заменим продукт или възстановим заплатената сума, като за това няма краен срок.

Благодарим Ви за разбирането!

В случай, че решите да замените или върнете продукт, може да го направите в НЕОГРАНИЧЕН срок от датата на получаването. Заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде напълно възстановена. Моля, обърнете внимание на следните предпоставки:

-  Продуктът не трябва да е с нарушен търговски вид (изцапан, скъсан и др.).

-  Продуктът не трябва да бъде пран/изпиран.

Процедура при замяна

Моля направете нова поръчка за чувалчето, с което искате да направите размяната и в полето за коментар при завършване на поръчката напишете, че ще върнете продукт(опишете  размера и дебелината чувалчето, което искате да върнете)....

Когато дойде куриерът с новото чувалче ще му предадете това, което е при Вас (куриерът ще знае, че трябва да вземе обратна пратка към нас), като ние ще пресметнем ръчно разликата в цените и куриерските такси.

Разходите по връщането се поемат от клиента. В случай, че е допусната грешка или неточност от наша страна, то ние ще направим всичко възможно за отстраняването й, както и връщането ще е за наша сметка. Angel Baby си запазва правото да възстанови заплатената сума на клиента, след като се увери, че гореспоменатите предпоставки са налице.

На Ваше разположение сме при въпроси: help@angel-baby.eu.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.