Детски спален комплект "Австралийска...
Детски спален комплект "Австралийска...
Детски спален комплект "Австралийска...
Детски спален комплект "Австралийска...
Детски спален комплект "Австралийска...

Детски спален комплект "Австралийска приказка" - за легло 120Х60см

Спален комплект от 3 ЧАСТИ. Съдържа: калъфка за възглавница, долен чаршаф с ластик и плик за завивка. Допълнително може да добавите към комплекта обиколник, долен чаршаф, олекотена завивка и да го направите подходящ за нуждите Ви. Подробности прочетете по-долу:

89,00 лв.
С вкл. данък

ДОБАВЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО:

Олекотена завивка

Олекотена завивка

29,90 лв.
Долен чаршаф с ластик за комплект "Австралийска приказка" 120/60см

Долен чаршаф с ластик за комплект "Австралийска приказка" 120/60см

24,90 лв.
Калъфка за възглавница за комплект "Австралийска приказка"

Калъфка за възглавница за комплект "Австралийска приказка"

9,90 лв.
Зимен спален чувал "Австралийска приказка"

Зимен спален чувал "Австралийска приказка"

49,90 лв.
Обиколник "Австралийска приказка" за 1/2 легло 120х60см

Обиколник "Австралийска приказка" за 1/2 легло 120х60см

39,90 лв.
 

Създадохме спалните комплекти на Angel Baby преди всичко с мисъл за удобство и безопасност за Вашето дете.

Те съдържат:

- долен чаршаф с  ластик за креватче 120х60см,

- плик за завивка в размер 120х90см - тя ще бъде практична за завиване на бебето и детето през пролетния и летния сезон. Ако температурата в стаята на детето е под 21 градуса, тогава я използвайте заедно с олекотена завивка

- калъфка за възглавница 50х40см - в първата една година от живота на бебето, с цел безопасност, не се препоръчва използването на възглавници. Калъфката обаче, ще Ви бъде много удобна, да я ползвате в ролята на подложка под главата на бебето.

Детето в първите месеци от живота си, изкарва над 16 часа в своето креватче. Качествените и безопасни материи са изключително важни за неговото здраве и комфорт. 

Важно да знаете и спазвате правилата за безопасен сън:

1. Винаги поставяйте долния чаршаф така, че ластика да е закрепен стабилно за матрака, да няма опасност той да се набере и детето да се омотае в него.

2. Ако използвате олекотена завивка слагайте детето да спи в долната част на креватчето, така че крачетата да стигат до таблата - за да няма опасност то да се приплъзне под завивката по време на сън

- слагайте ръцете на бебето над завивката - така не рискувате, махайки с ръчички, то да се похлупи и да се завие през глава. Освен това, няма да го прегреете, тъй като децата се охлаждат предимно посредством ръцете си

Ние препоръчваме за нощния сън да използвате спално чувалче вместо завивка, а завивката да се ползва по време на дневния сън, когато бебето е под Ваш контрол.

3. Обиколниците нямат отношение към комфортния сън на детето ви.

Плътните, разпухени обиколници могат да са опасни за бебето!

Затова обиколниците на Angel Baby са разделени на 3 сектора:

- горен и долен тънко подплатен цветен сектор - за уют в креватчето на бебето. Те ще предпазват от това, то да се удари или промуши ръка или краче през решетките

- междинен сектор, направен от прозрачна дупчеста материя - която освен, че позволява да виждате постоянно детето си, не спира циркулацията на свеж въздух в креватчетоСъстав
100% памук
Условия за пране
Изпира се машинно или ръчно при 40 градуса
Условия за сушене
Може да се суши в сушилня при ниска температура
Условия за гладене
Глади се при средна температура
Свиваемост
4-5% свиваемост след първото пране
Цветове
Вероятно е да има разминаване с реалните цветове на продукта, в зависимост от монитора Ви
500168

Доставка  Доставката на територията на България се извършва чрез куриер. Ако желаете да я получите на домашен адрес, пратката Ви ще бъде доставена с куриерска фирма Спиди.

Цена на доставка: 4.90 лв.

Време на доставка  Вашата поръчка ще бъде изпълнена и доставена до адреса, който сте посочили при задаване на поръчката в рамките на 3-5 работни дни, в зависимост от това, къде се намира адресa и дали е наличен продукта, който сте поръчали.

Допълнителна информация  Куриерът ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, преди да достави Вашата поръчка.

Плащане  Можете да заплатите Вашата поръчка по банков път или чрез наложен платеж - директно на куриера при получаване на поръчката.

При плащане с наложен платеж, моля да имате предвид, че ползваме услугата "пощенски паричен превод", което означава, че ние няма да Ви издадем касова бележка, а ролята на такава играе бележката, която ще получите от куриерската фирма.

Ще получите пратката си без опция преглед от куриера. Това е така, само защото не считаме, че е редно от хигиенна гледна точка, бебешки и детски продукти да бъдат разопаковани в офиси на куриери, пред входа, на капака на куриерския автомобил, в дъжд, сняг и т.н.

Ако някой е допуснал грешка, не е избран правилния размер или нещо друго не е наред с пратката – винаги можем да заменим продукт или възстановим заплатената сума, като за това няма краен срок.

Благодарим Ви за разбирането!

В случай, че решите да замените или върнете продукт, може да го направите в НЕОГРАНИЧЕН срок от датата на получаването. Заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде напълно възстановена. Моля, обърнете внимание на следните предпоставки:

-  Продуктът не трябва да е с нарушен търговски вид (изцапан, скъсан и др.).

-  Продуктът не трябва да бъде пран/изпиран.

Процедура при замяна

Моля направете нова поръчка за чувалчето, с което искате да направите размяната и в полето за коментар при завършване на поръчката напишете, че ще върнете продукт(опишете  размера и дебелината чувалчето, което искате да върнете)....

Когато дойде куриерът с новото чувалче ще му предадете това, което е при Вас (куриерът ще знае, че трябва да вземе обратна пратка към нас), като ние ще пресметнем ръчно разликата в цените и куриерските такси.

Разходите по връщането се поемат от клиента. В случай, че е допусната грешка или неточност от наша страна, то ние ще направим всичко възможно за отстраняването й, както и връщането ще е за наша сметка. Angel Baby си запазва правото да възстанови заплатената сума на клиента, след като се увери, че гореспоменатите предпоставки са налице.

На Ваше разположение сме при въпроси: help@angel-baby.eu.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.