Книжка с ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
Книжка с ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
Книжка с ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
Книжка с ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
Книжка с ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
Книжка с ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

Книжка с ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

Да купиш на детето си чувалче Angel Baby е нещо специално. Да подариш на някой възможността да получи чувалче Angel Baby е също толкова специално.

Направете незабравим подарък с послание. Вие ще подарите не просто ваучер, вие ще подарите книжка за подарък, която ще ви потопи в историята на Angel Baby, магията да правиш чувалчета и смисълът да правиш добро.

Книжката е с приложен код за покупка онлайн от нашия сайт.
Детайли:

* 20 страници
* Цветна
* Твърди корици (18х13 см)
* Код за покупка онлайн

*Валидност на кода: безсрочен

Изберете сумата, която желаете да подарите, попъленте в поръчката Вашия адрес или адреса на човека, за когто е предназначен подаръка и готово!

Ваучер за подарък
 • Изберете сума
 • 40 лв.
 • 50 лв.
 • 60 лв.
 • 70 лв.
 • 80 лв.
 • 90 лв.
 • 100 лв.
 • 150 лв.
 • 200 лв.
 • 250 лв.
 • 300 лв.
Продукта е наличен в няколко варианта
0,00 лв.
С вкл. данък

 

Доставка  Доставката на територията на България се извършва чрез куриер. Ако желаете да я получите на домашен адрес, пратката Ви ще бъде доставена с Лео Експрес. Може да получите продуктите си също така до офис на Спиди.

Време на доставка  Вашата поръчка ще бъде изпълнена и доставена до адреса, който сте посочили при задаване на поръчката в рамките на 3-5 работни дни, в зависимост от това, къде се намира адресa и дали е наличен продукта, който сте поръчали.

Допълнителна информация  Куриерът ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, преди да достави Вашата поръчка.

Продуктите  на Angel Baby са изработени с голямо внимание към всеки един детайл, с  цел да Ви предложим един висококачествен продукт, отговарящ на  най-високите европейски стандарти за качество и сигурност.

Разработените  от нас кройки и дизайни са плод на дългогодишния ни опит, в комбинация с  най-новите тенденции в текстилната индустрия при производството на  бебешки и детски артикули. Поради тази причина ние гарантираме  качеството и безопасността на всеки един от предлаганите от нас  продукти. Основната ни цел е Вие да останете напълно доволни от  продуктите ни.

В случай, че решите да замените или върнете продукт,  може да го направите в 30 дневен срок от датата на получаването.  Заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде напълно възстановена.  Моля, обърнете внимание на следните предпоставки:

-  Продуктът не трябва да е с нарушен търговски вид (изцапан, скъсан и др.).

-  Продуктът не трябва да бъде пран/изпиран.

Разходите  по връщането се поемат от клиента. В случай, че е допусната грешка или  неточност от наша страна, то ние ще направим всичко възможно за  отстраняването й, както и връщането ще е за наша сметка. Angel Baby си  запазва правото да възстанови заплатената сума на клиента, след като се  увери, че гореспоменатите предпоставки са на лице.

На Ваше разположение сме при въпроси: office@angel-baby.eu, тел. 0888030458.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.