Безплатен комплект дрехи за...
Безплатен комплект дрехи за...
Безплатен комплект дрехи за...

Безплатен комплект дрехи за недоносено бебе

Изпращат се само до офис на СПИДИ.

Размер: 1.800-2.300 кг

Безплатния комплект дрешки за недоносени е предназначен за деца, които са все още в болница или наскоро изписани.

Всяка година в България се раждат над 6000 недоносени бебета. Тези деца и техните семейства водят най-голямата битка - битката за живот.

Изборът на дрехи за едно такова дете остава на заден план на фона на всички останали тревоги. Много често едва, когато бебето е готово да тръгне за своя дом, родителите му разбират, че дрехите, които имат са прекалено големи и неподходящи.

Ние вярваме, че недоносените бебета заслужават да поемат по своя първи и толкова дългочакан път към дома облечени в красиви, специално създадени за тях дрешки!

Как да поръчате безплатни дрешки, вижте в описанието по-долу. Изпращат се само до офис на СПИДИ.

  • .png .jpg .gif
0,00 лв.
С вкл. данък

 

Ако вие сте родител на недоносено бебе, може да направите поръчка за 1 БЕЗПЛАТЕН комплект боди и гащеризон тук*. Количествата дрехи за дарение са свързани с продадените други Angel Baby дрехи. 

Вашия комплект дрехи ще бъде изпратен до най-удобния за Вас офис на куриерска фирма СПИДИ.

За да може дарените дрешки да отидат при колкото се може повече и само недоносени дечица, ще може да ги поръчате само след като прикачите снимка с табелката на бебето от болницата, където се вижда кога е родено и колко е голямо, във формата за поръчка, както и да заплатите куриерската услуга в размер от 3.35 лв при получване на пратката.

* Всяко детенце има право само на един комплект безплатни дрешки.

Доставка  Доставката на територията на България се извършва чрез куриер. Ако желаете да я получите на домашен адрес, пратката Ви ще бъде доставена с куриерска фирма Спиди.

Цена на доставка: 4.90 лв.

Време на доставка  Вашата поръчка ще бъде изпълнена и доставена до адреса, който сте посочили при задаване на поръчката в рамките на 3-5 работни дни, в зависимост от това, къде се намира адресa и дали е наличен продукта, който сте поръчали.

Допълнителна информация  Куриерът ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, преди да достави Вашата поръчка.

Плащане  Можете да заплатите Вашата поръчка по банков път или чрез наложен платеж - директно на куриера при получаване на поръчката.

При плащане с наложен платеж, моля да имате предвид, че ползваме услугата "пощенски паричен превод", което означава, че ние няма да Ви издадем касова бележка, а ролята на такава играе бележката, която ще получите от куриерската фирма.

Ще получите пратката си без опция преглед от куриера. Това е така, само защото не считаме, че е редно от хигиенна гледна точка, бебешки и детски продукти да бъдат разопаковани в офиси на куриери, пред входа, на капака на куриерския автомобил, в дъжд, сняг и т.н.

Ако някой е допуснал грешка, не е избран правилния размер или нещо друго не е наред с пратката – винаги можем да заменим продукт или възстановим заплатената сума, като за това няма краен срок.

Благодарим Ви за разбирането!

В случай, че решите да замените или върнете продукт, може да го направите в НЕОГРАНИЧЕН срок от датата на получаването. Заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде напълно възстановена. Моля, обърнете внимание на следните предпоставки:

-  Продуктът не трябва да е с нарушен търговски вид (изцапан, скъсан и др.).

-  Продуктът не трябва да бъде пран/изпиран.

Процедура при замяна

Моля направете нова поръчка за чувалчето, с което искате да направите размяната и в полето за коментар при завършване на поръчката напишете, че ще върнете продукт(опишете  размера и дебелината чувалчето, което искате да върнете)....

Когато дойде куриерът с новото чувалче ще му предадете това, което е при Вас (куриерът ще знае, че трябва да вземе обратна пратка към нас), като ние ще пресметнем ръчно разликата в цените и куриерските такси.

Разходите по връщането се поемат от клиента. В случай, че е допусната грешка или неточност от наша страна, то ние ще направим всичко възможно за отстраняването й, както и връщането ще е за наша сметка. Angel Baby си запазва правото да възстанови заплатената сума на клиента, след като се увери, че гореспоменатите предпоставки са налице.

На Ваше разположение сме при въпроси: help@angel-baby.eu.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.