Безплатен комплект дрехи за недоносено бебе

0,00 лв.
С вкл. данък

Изпращат се само до офис на ф-ма СПИДИ.

Размер: 1.800-2.500 кг

Безплатния комплект дрешки за недоносени е предназначен за деца, които са все още в болница или наскоро изписани.

Всяка година в България се раждат над 6000 недоносени бебета. Тези деца и техните семейства водят най-голямата битка - битката за живот.

Изборът на дрехи за едно такова дете остава на заден план на фона на всички останали тревоги. Много често едва, когато бебето е готово да тръгне за своя дом, родителите му разбират, че дрехите, които имат са прекалено големи и неподходящи.

Ние вярваме, че недоносените бебета заслужават да поемат по своя първи и толкова дългочакан път към дома облечени в красиви, специално създадени за тях дрешки!

Как да поръчате безплатни дрешки, вижте в описанието по-долу. Изпращат се само до офис на ф-ма СПИДИ.

  • .png .jpg .gif

Ако вие сте родител на недоносено бебе, може да направите поръчка за 1 БЕЗПЛАТЕН комплект боди и гащеризон тук*. Количествата дрехи за дарение са свързани с продадените други Angel Baby дрехи. 

Вашия комплект дрехи ще бъде изпратен до най-удобния за Вас офис на куриерска фирма СПИДИ.

За да може дарените дрешки да отидат при колкото се може повече и само недоносени дечица, ще може да ги поръчате само след като прикачите снимка с табелката на бебето от болницата, където се вижда кога е родено и колко е голямо, във формата за поръчка, както и да заплатите куриерската услуга в размер от 3.35 лв при получване на пратката.

* Всяко детенце има право само на един комплект безплатни дрешки.

ЗАЩО ДРЕХИТЕ ЗА НЕДОНОСЕНИ БЕБЕТА СА РАЗЛИЧНИ

  • Създадени по специално разработена, съобразена с нуждите на недоносеното бебе кройка
  • Най-нежните, ОЕКОТЕХ серифицирани памучни материи
  • YKK копчета, които не съдържат никел
  • Обърнати шевове, за да не дразнят нежната кожа на бебето
  • Ще им бъдат ПО-МЯРКА

КАК ДА ПОМОГНА

Когато купуваш дрехи Angel Baby за своето дете или за подарък, ти помагаш! Защото за всяка закупена дреха, ние даряваме още една на семейство с недоносено бебе.

АЗ СЪМ РОДИТЕЛ НА НЕДОНОСЕНО БЕБЕ. КАК ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНИ ДРЕШКИ?

Ако сте родител на сега родено недоносено бебе, може да поръчате безплатни дрехи тук

Доставка  Доставката на територията на България се извършва чрез куриер и струва 4,50 лв.

Време на доставка  Вашата поръчка ще бъде изпълнена и доставена до адреса, който сте посочили при задаване на поръчката в рамките на 7-10 работни дни, в зависимост от това, къде се намира адресa и дали е наличен продукта, който сте поръчали.

Допълнителна информация  Куриерът ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, преди да достави Вашата поръчка.

Продуктите  на Angel Baby са изработени с голямо внимание към всеки един детайл, с  цел да Ви предложим един висококачествен продукт, отговарящ на  най-високите европейски стандарти за качество и сигурност.

Разработените  от нас кройки и дизайни са плод на дългогодишния ни опит, в комбинация с  най-новите тенденции в текстилната индустрия при производството на  бебешки и детски артикули. Поради тази причина ние гарантираме  качеството и безопасността на всеки един от предлаганите от нас  продукти. Основната ни цел е Вие да останете напълно доволни от  продуктите ни.

В случай, че решите да замените или върнете продукт,  може да го направите в 30 дневен срок от датата на получаването.  Заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде напълно възстановена.  Моля, обърнете внимание на следните предпоставки:

-  Продуктът не трябва да е с нарушен търговски вид (изцапан, скъсан и др.).

-  Продуктът не трябва да бъде пран/изпиран.

Разходите  по връщането се поемат от клиента. В случай, че е допусната грешка или  неточност от наша страна, то ние ще направим всичко възможно за  отстраняването й, както и връщането ще е за наша сметка. Angel Baby си  запазва правото да възстанови заплатената сума на клиента, след като се  увери, че гореспоменатите предпоставки са на лице.

На Ваше разположение сме при въпроси: office@angel-baby.eu, тел. 0888030458.

Този продукт не е оценен до този момент. Оценете го!
Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.