Пролетно-есенен спален чувал с...
Пролетно-есенен спален чувал с...
Пролетно-есенен спален чувал с...
Пролетно-есенен спален чувал с...
Пролетно-есенен спален чувал с...
Пролетно-есенен спален чувал с...
Пролетно-есенен спален чувал с...

Пролетно-есенен спален чувал с крачета "Горски животни сив"

Есенно-пролетен спален чувал с крачета за прохождащи бебета и деца. Той предоставя сигурността на спалното чувалче и свободата на завивката.

ВАЖНО: Не купувайте по-голямо от указаното в таблицата с размери чувалче, защото ще бъде неудобно за детето Ви и няма да може да го използва!

Изберете размер според настоящия ръст на детето, а не спрямо размера дрехи, които носи. Ако е с граничен ръст и се колебаете между 2 размера, моля изберете по-малкия.

Чувалчетата с крачета Angel Baby са направени достатъчно големи и избрани с правилен размер, ще са удобни на детето Ви и ще ги полза много дълго време.

Дебелина - 1.0 тог - направен от 2 слоя памучен плат, неподплатен - препоръчва се при стайна температура 22-25°С.

- Вградени чорапки,с които може да обуете краката на детето в по-студените нощи

- Памучна еластична лента под мишниците - така чувалчето приляга по-добре към тялото на детето и улеснява движенията му по време на сън

- Скрит YKK цип с предно закопчаване

Внимание: чувалчето е завивка!  Не завивайте детето с нищо друго отгоре.

Всяка ваша покупка има и друг смисъл - да прави добро! Как помагате вижте тук: ЧУВАЛЧЕ С КАУЗА!

Размер
  • 6-12 месеца
  • 1-2 години
  • 2-3 години
  • 3-4 години
  • 4-5 години
  • 5-8 години
Плътност (тог)
  • 1 тог
49,90 лв.
С вкл. данък

 

.

Състав
два пласта 100% памук
Условия за пране
Изпира се машинно или ръчно при 40 градуса
Условия за сушене
Да не се суши в сушилня
Условия за гладене
Глади се при средна температура
Свиваемост
4-5% свиваемост след първото пране
Цветове
Вероятно е да има разминаване с реалните цветове на продукта, в зависимост от монитора Ви

Доставка  Доставката на територията на България се извършва чрез куриер. Ако желаете да я получите на домашен адрес, пратката Ви ще бъде доставена с куриерска фирма Спиди.

Цена на доставка: 4.50 лв.

Време на доставка  Вашата поръчка ще бъде изпълнена и доставена до адреса, който сте посочили при задаване на поръчката в рамките на 3-5 работни дни, в зависимост от това, къде се намира адресa и дали е наличен продукта, който сте поръчали.

Допълнителна информация  Куриерът ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, преди да достави Вашата поръчка.

Плащане  Можете да заплатите Вашата поръчка по банков път или чрез наложен платеж - директно на куриера при получаване на поръчката.

При плащане с наложен платеж, моля да имате предвид, че ползваме услугата "пощенски паричен превод", което означава, че ние няма да Ви издадем касова бележка, а ролята на такава играе бележката, която ще получите от куриерската фирма.

Продуктите  на Angel Baby са изработени с голямо внимание към всеки един детайл, с  цел да Ви предложим един висококачествен продукт, отговарящ на  най-високите европейски стандарти за качество и сигурност.

Разработените  от нас кройки и дизайни са плод на дългогодишния ни опит, в комбинация с  най-новите тенденции в текстилната индустрия при производството на  бебешки и детски артикули. Поради тази причина ние гарантираме  качеството и безопасността на всеки един от предлаганите от нас  продукти. Основната ни цел е Вие да останете напълно доволни от  продуктите ни.

В случай, че решите да замените или върнете продукт,  може да го направите в 30 дневен срок от датата на получаването.  Заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде напълно възстановена.  Моля, обърнете внимание на следните предпоставки:

-  Продуктът не трябва да е с нарушен търговски вид (изцапан, скъсан и др.).

-  Продуктът не трябва да бъде пран/изпиран.

Разходите  по връщането се поемат от клиента. В случай, че е допусната грешка или  неточност от наша страна, то ние ще направим всичко възможно за  отстраняването й, както и връщането ще е за наша сметка. Angel Baby си  запазва правото да възстанови заплатената сума на клиента, след като се  увери, че гореспоменатите предпоставки са на лице.

На Ваше разположение сме при въпроси: office@angel-baby.eu, тел. 0888030458.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.