Член 1 ~ Обхват

Тези условия се прилагат за всички поръчки, направени в онлайн магазина на марката Angel Baby Ltd. С посещаването и използването на този уеб сайт Вие се съгласявате с настоящите Общи условия. Продуктовата гама в нашия онлайн магазин е насочена изцяло към купувачи, навършили 18 години. Доставките, услугите и оферти, направени от нас, се извършват само и единствено въз основа на тези условия. Условия за доставка, връщане и защита на личните данни са част от Общите ни условия. Angel Baby Ltd си запазва правото да прави промени в "Общите условия" по всяко време.

Член 2 ~ Договор

Представянето на стоките в нашия онлайн магазин само по себе си не представлява обвързващ договор. По-скоро това е необвързващо предложение за поръчка на стоки. С финализирането на поръчката си Вие правите обвързваща оферта за покупка. След получаване на офертата за покупка ще получите автоматично генериран имейл, който потвърждава, че сме получили поръчката ви. Това потвърждение за получаване все още не представлява приемане на офертата Ви за покупка. Договор за покупка на стоките се сключва, когато декларираме изрично приемането на офертата за покупка или когато ви изпратим стоките.

Член 3 ~ Цени и условия за плащане

Цените, посочени в нашия онлайн магазин www.angel-baby.eu, включват всички приложими данъци и не включват съответните разходи за доставка. Запазваме си правото да променяме цените в нашия онлайн магазин www.angel-baby.eu без предварително уведомление. Плащането се извършва чрез PayPal или чрез наложен платеж при доставка на стоката. Стоката се заплаща на куриера при получаване на пратката от Ваша страна. Трябва да заплатите поръчката си, преди да може да я получите. Стоките остават собственост на Angel Baby Ltd. до пълното заплащане на обявената цена.

Член 4 ~ Доставка

Освен ако не е договорено друго, стоките ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес във формуляра за поръчка. За допълнителна информация разгледайте раздел "Доставка" на нашата страница.

Член 5 ~ Запазване на собствеността

Стоките остават собственост на Angel Baby Ltd. до пълното заплащане на обявената цена.

Член 6 ~Анулиране и връщане

Имате право да анулирате договора и върнете закупените от Вас стоки в рамките на 30 дни, без да посочите причини за това. Периодът на анулиране 30 дни, считано от датата, на която Вие или третото лице, посочено от Вас, което не е превозвачът, е придобило стоките. Моля, върнете закупените стоки с приложения формуляр за връщане в рамките на 30 дни. Крайният срок е изпълнен, ако изпратите продуктите преди крайния срок от четиринадесет дни.

Последствия

Ако се оттеглите/анулирате този договор, ще Ви бъдат възстановени разходите по заплащането на стоката в рамките на 21 дни от деня, в който сме получили обратно стоката. За това възстановяване се използват същите начини на плащане, които сте използвали при първоначалната транзакция. Запазваме си правото да откажем възстановяването на средства, докато не получим върнатите от Вас артикули и ги инспектираме. Ще проверим състоянието на продуктите, за да се уверим, че те са в отличен търговки вид и състояние за препродажба.

Клиентът поема разходите по връщане на стоките

Правото на анулиране не се отнася до доставката на стоки, които са специално изработени и съобразени с личните нужди на конкретния потребител (например персонализиране на спални чували).

Моля, изпратете стоките обратно на нас в отличен търговки вид, без замърсявания или друг вид щети. Стоките трябва да са в състояние за препродажба (да не са повредени, замърсени, прани). Ако е възможно, върнете стоките в оригиналната им опаковка с всички аксесоари (като например книжката към спалните чувалчета).

Член 7 ~ Транспортни щети

Ако опаковката е доставена с явни транспортни щети, моля, уведомете превозвача и се свържете с нас възможно най-бързо.

Член 8 ~ Поверителност

Вие сте съгласни с нашите условия поверителност на личните данни.

Член 9 ~Заключителни разпоредби

В случай, че една или повече точки по този договор са или станат неефективни, това няма да засегне валидността на останалите клаузи. Тези условия трябва да се тълкуват в съответствие с българското законодателство. Ако възникнат спорове, те ще бъдат решени в българските съдилища.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.