Всяка година в България се раждат над 6000 екстремно недонесени бебета.Тези деца и техните семейства водят най-голямата битка на света - битката за живот.

Затова ние от Angel Baby вярваме, че те заслужават да потеглят по своя първи и толкова дългочакан път към дома облечени в красиви, специално създадени за тях и най-вече по-мярка дрешки!

Сега, за всяка закупена дреха, Angel Baby ще дари още една на недоносено бебе. Целта ни е всички недоносени бебета  в България да получат комплект от дрешки за своето изписване.

КАК ДА ПОМОГНА

Когато купуваш дрехи Angel Baby за своето дете или за подарък, ти помагаш! Защото за всяка закупена дреха, ние даряваме още една на семейство с недоносено бебе.

АЗ СЪМ РОДИТЕЛ НА НЕДОНОСЕНО БЕБЕ. КАК ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТЕН КОМПЛЕКТ ДРЕШКИ?

Ако вие сте родител на недоносено бебе, може да поръчате своя комплект дрешки по-долу. Количествата дрехи за дарение са свързани с продадените други Angel Baby дрехи. За да може дарените дрешки да отидат при колкото се може повече и само недоносени дечица, ще може да ги поръчате само след като качите снимка с табелката на бебето от болницата, където се вижда кога е родено и колко е голямо във формата за поръчка. Вашия комплект дрехи ще бъде изпратен до най-удобната за вас станция на български пощи до поискване.

Поръчайте своя безплатен комплект дрехи за недоносено

С какво дрехите за недоносени са по-специални

  • Създадени по специално разработена, съобразена с нуждите на недоносеното бебе кройка
  • Най-нежните, ОЕКОТЕХ серифицирани памучни материи
  • YKK копчета, които не съдържат никел
  • Обърнати шевове, за да не дразнят нежната кожа на бебето
  • Ще им бъдат ПО-МЯРКА
Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.