Дрешки

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

Искате да зарадвате приятел, но не знаете какво да му подарите? Ние ще Ви помогнем с нашия ваучер за подарък.

Изберете стойността, за която искате да бъде Вашия подарък. Напишете в коментар на поръчката името, телефон и адрес за доставка, на този, за когото е предназначен. В графата "Адрес за доставка" попълнете Вашия адрес.

Ако изберете плащане с наложен платеж, а получателят на ваучера е друго лице, то Вие ще получите касов бон, който да заплатите, а ваучера ще бъде доставен на притежателя му с допълнителна доставка. При избор на ваучер над 50лв, доставките ще бъдат за наша сметка. Ако се спрете на подарък под тази сума, Вие ще трябва да заплатите цената на доставката, като тя е 5лв на адрес.

Ние ще изпратим елегантно опакован ваучер на посочената от Вас стойност, който ще може да бъде използван във всички магазини на Angel Baby, както и при поръчки онлайн. Ваучерът няма срок на валидност и може да бъде използван многократно от приносителя му.

Ако желаете, можем да изпратим ваучер по електронен път, който приносителят му ще трябва сам да разпечати, ако желае да използва в някой от физическите магазини на марката. За да изпратим такъв ваучер, моля в полето за допълнителни коментари, освен името на получателя, да напишете и неговия мейл адрес.