Дрешки

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес ЕООД, наета от Angel Baby Ltd. Доставката е до адрес, посочен от Вас. Нужно е да осигурите контактно лице, което да приеме и да заплати (при избран наложен платеж, като начин на плащане) поръчаните продукти. Ако куриерската фирма не Ви открие в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с Вас по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване. Ако сте наели друго лице, което да приеме пратката от Ваше име, то Вие нямате право на възражения относно доставката и връщане на пратката. Разходите за доставка са 1.98лв, като за поръчки над 30лв. доставката е безплатна.

Доставката може да бъде и до офис на фирма Лео Експрес, като е нужно да го отбележите в полето за коментар при финализиране на поръчката си.

Доставката може да бъде и до наш магазин в София или страната, като е нужно да го отбележите в полето за коментар при финализиране на поръчката си. При доставка до наш магазин таксата за доставка отпада. Пълен списък с нашите магазини, точните им адреси и телефони за контакт може да видите тук.

Пратки се изпращат в официални работни дни, като доставката е на следващия ден, в това число и събота. За някои населени места, които се обслужват от фирма Лео Експрес по график, доставката е в първия възможен ден.

Списък с офисите на Лео Експрес и проверка на графика за обслужване на населените места може да видите тук.

В случай, че поръчката Ви е направена до 14 часа в работен ден и всичко е налично в склада ни, ще Ви я изпратим още същия ден. Ако е необходимо да изтеглим дрешки от магазините си, за да изпратим поръчката Ви, това ще забави изпращането с до 3 работни дни. В случай, че се налага по-голямо забавяне или нещо от поръчката Ви е изчерпано, ще се свържем с Вас по e-mail или телефон.

Поръчки направени в работни дни след 14 часа се обработват на следващия работен ден.

Поръчки направени в неработни дни, както и на официални празници, се обработват в първия следващ работен ден.

При разпродажба е възможно забавяне на обработката на Вашите поръчки, като ще бъдете допълнително информирани за това по e-mail или телефон.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Можете да откажете поръчани и доставени продукти в следните случаи:

а) Видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;

б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;

в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Пратките се изпращат обратно по куриер като цената на куриерската услуга е за сметка на Angel Baby Ltd.. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, нямате право да откажете да заплатите и да върнете доставена пратка. Ако желаете да го сторите нямате право на възстановяване на заплатената сума и поемате разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е не възможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи.

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ можете да упражните правата си в 7 дневен срок, в случай, че сте съхранили продуктите във вида, в който сте ги получили, без да бъдат ползвани.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКАТА

В срок от 7 дни след получаване на стоката, имате право да я върнете или замените, като са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба

3. Запазена оригинална опаковка.

При желание от Вас да върнете или замените наши продукти, моля да се свържете с нас на: office@angel-baby.eu