Дрешки

Страницата www.angel-baby.eu е интернет магазин, собственост на фирма Angel Baby Ltd. и на него се предлагат продукти, които фирма Angel Baby Ltd. произвежда и разпространява. Страницата предоставя информация, възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продуктите предлагани от Angel Baby Ltd. Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в страницата. Като потребител на страницата, Вие сте обвързан/а и е нужно да дадете съгласието си за правилата на настоящите Общи условия, както и за Политиката за поверителност и използване на лични данни.

Поръчка може да се извърши от различни секции в страницата, където има публикувани продукти с описание и цена. Цената на всички продукти е за 1 брой, в лева и с включен ДДС. В цената на продукта не се включва цена за доставка, допълнителна опаковка и разходите по плащане, ако има такива. При поръчка е нужно да направите своя регистрация, в която да посочите Вашето има, адрес за доставка, телефон за контакт, както и валиден e-mail адрес за потвърждение на извършената от Вас поръчка. В случа, че не попълните полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна, неточна или непълна информация не обвързва фирма Angel Baby Ltd. със задължението за изпълнение и доставка на поръчката.

Извършването на покупка става с избирането от Ваша страна на продукти от страницата, последвано от финализиране на Вашата поръчка. След това ще получите автоматичен мейл–потвърждение, който удостоверява, че поръчката Ви е отчетена от системата на страницата. Поръчките се обработват и изпращат само в официални работни дни. При предаване на поръчката Ви на куриер ще получите уведомителен мейл. При направена поръчка, с избран метод на плащане по банков път, поръчката Ви ще бъде, след като сумата бъде отчетена в банковата сметка на Angel Baby Ltd. Това ще забави изпращането на поръчката Ви. Приемането на поръчката Ви от наша страна има силата на обвързващ договор между Вас и Angel Baby Ltd., съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).