Всичко започна от наградата…да спечелиш най-голямата награда в света в своята област, когато си малка българска фирма е не просто голяма радост и чест. За нас Kind und Jugend Innovation Award беше повратна точка, която ни накара да преосмислим целия ни бизнес досега.

Едно запознанство и една идея ни показа хоризонт, в който ние нямаше да бъдем просто производители на детски дрехи, но и ще можем да правим добро и да помагаме. Една дама от Германия, не просто ни сподели немския успешен опит, но и ни даде куража, че имаме уменията и силата да го направим и ние.

Така се роди ЧУВАЛЧЕ С КАУЗА и кампанията за безопасен сън.

Вече една година над 45 болници и 9 Домове за медико-социални грижи в България са получили безплатни чувалчета от нас за своите нужди. Над 1000 недоносени деца и техните семейства са получили безплатни, специално създадени за тях малки дрешки.

Защото децата на България заслужават най-качествените и безопасни продукти от първия ден. А ние знаем как да ги направим.

Използваме най-добрите ОЕКОТЕХ сертифицирани материи, които купуваме от Франция и Белгия, слагаме най-добрите японски копчета и ципове, които не съдържат олово и никел.

Чувалчета на Angel Baby имат едни от най-престижните награди и сертификати и отговарят на най-добрите световни стандарти за безопасност.

Създали сме съвършените кройки, заедно с неонатолози, педиатри, ортопеди и вас – родителите. Защото децата във всяка възраст са различни и имат различни нужди, но всички те се нуждаят от едно – удобство, свобода на движенията и сигурност по време на сън, а вие родителите от спокойствие през цялата нощ.

Всеки един продукт на марката е обмислен до най-малкия детайл – бебешките спални чувалчетата  и системата за сън ще гарантират постоянна правилна температура на тялото, ще предложат цялостно решение на несигурните още нови родители и ще минимализират риска от SIDS (Синдром на внезапната детска смърт) и луксация на тазобедрената става на бебето.

Чувалчетата с крачета за проходилите по-големи дечица са с вградени чорапки и еластични ленти под мишниците, за да гарантират пълна свобода на движението по-време на сън.

С дебелини за зимата, преходните сезони и лятото – вие ще се чувствате сигурни и спокойни за съня и здравето на детето си по-всяко време у дома или по време на ваканция.

И като допълнение може да ги комбинирате с така удобните гащеризони с цип и бодита в същите десени.

Това сме ние, Деси и Димитър – създателите на ЧУВАЛЧЕ С КАУЗА. Искаме да ви подарим две неща – спокоен сън и възможността да направите добро и това според нас е формулата към истинското щастие!

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.