Angel Baby е марка, която създаваме в София, България. Избираме най-нежните материи и шием по най-удобните кройки, с внимание и към най-малкия детайл, защото вярваме, че децата ни заслужават най-доброто, което можем да им дадем. Ние специализираме в производството на детски спални чувалчета - както на класически, така и на иновативните чувалчета с крачета.

 

Може би е логично в следващите редове да напишем, как идеята да създадем марката се е родила след появата на първото ни дете, когато упорито сме търсели хубави дрешки, но не сме намирали…Но не е така…сега обръщайки се назад, дори нямаме ясен спомен как решихме да се занимаваме точно с това – просто знаехме, че искаме да сме добри, постоянно да се развиваме и да правим нещо свое.

Така се роди Angel Baby – от нас, двама тогава служители на международна корпорация, които в обедната почивка не спираха да мечтаят и правят планове за нещо, което да донесе неподозиран в онова време, смисъл на живота ни.

 

Това сме ние, Деси (специалист по маркетинг) и Димитър (физик и икономист), имали дързостта да повярват, че създаването на детски продукти е лесна работа. И когато се убедихме колко грешим, осъзнахме, че ако искаме да сме добри, трябва да се учим – за материите, за боите, за безопасността и добрия дизайн, за световните изисквания и регулации за безопасност, за иновациите. Учехме се от най-добрите производители плат, най-строгите законодателства в света, най-добрите бебешки марки…от вас, родителите – вие станахте неизменна част и коректив при създаването на всеки нов продукт на марката.

Събрали сме малък екип от отдадени хора, които със своята индивидуалност и характер придават смисъл и съдържание на марката, оставяйки частица от сърцето си във всеки един продукт. Сега АБ вече прави своите стъпки уверено и смело. Марката е носител на много награди, сред които са Kind und Jugend Innovation Award, Family Choice Award, финалист на бизнес наградите на Форбс за клиентска политика. Ние се опитваме всеки ден да предаваме нашите знания и да сме част от проекти, които правят днешния свят едно по-уравновесено, пълно с познания и добро за живот място, като припознаваме близки до сърцето ни социални каузи.  И макар да порастваме, никога не забравяме, колко безценно е да си малък…

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.