Продуктите на Angel Baby са изработени с голямо внимание към всеки един детайл, с цел да Ви предложим един висококачествен продукт, отговарящ на най-високите европейски стандарти за качество и сигурност.

Разработените от нас кройки и дизайни са плод на дългогодишния ни опит, в комбинация с най-новите тенденции в текстилната индустрия при производството на бебешки и детски артикули. Поради тази причина ние гарантираме качеството и безопасността на всеки един от предлаганите от нас продукти. Основната ни цел е Вие да останете напълно доволни от продуктите ни.

В случай, че решите да замените или върнете продукт, може да го направите в НЕОГРАНИЧЕН срок от датата на получаването. Заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде напълно възстановена. Моля, обърнете внимание на следните предпоставки:

-  Продуктът не трябва да е с нарушен търговски вид (изцапан, скъсан и др.).

-  Продуктът не трябва да бъде пран/изпиран.

Разходите по връщането се поемат от клиента. В случай, че е допусната грешка или неточност от наша страна, то ние ще направим всичко възможно за отстраняването й, както и връщането ще е за наша сметка. Angel Baby си запазва правото да възстанови заплатената сума на клиента, след като се увери, че гореспоменатите предпоставки са на лице.

На Ваше разположение сме при въпроси: office@angel-baby.eu.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.