Летен спален чувал с крачета "Розов...
Летен спален чувал с крачета "Розов...
Летен спален чувал с крачета "Розов...
Летен спален чувал с крачета "Розов...
Летен спален чувал с крачета "Розов...

Летен спален чувал с крачета "Розов на звездички"

Летен спален чувал с крачета за прохождащи бебета и деца. Той предоставя сигурността на спалното чувалче и свободата на завивката.

ВАЖНО: Не купувайте по-голямо от указаното в таблицата с размери чувалче, защото ще бъде неудобно за детето Ви и няма да може да го използва!

Изберете размер според настоящия ръст на детето, а не спрямо размера дрехи, които носи. Ако е с граничен ръст и се колебаете между 2 размера, моля изберете по-малкия.

Чувалчетата с крачета Angel Baby са направени достатъчно големи и избрани с правилен размер, ще са удобни на детето Ви и ще ги полза много дълго време.

Дебелина - 0.5 тог направен от САМО 1 слой памучен плат, неподплатен - препоръчва се при стайна температура по време на сън над 25°С.

- Вградени чорапки,с които може да обуете краката на детето в по-студените нощи

- Памучна еластична лента под мишниците - така чувалчето приляга по-добре към тялото на детето и улеснява движенията му по време на сън

- Скрит YKK цип с предно закопчаване

Внимание: чувалчето е завивка!  Не завивайте детето с нищо друго отгоре.

Всяка ваша покупка има и друг смисъл - да прави добро! Как помагате вижте тук: ЧУВАЛЧЕ С КАУЗА!

Размер
  • 6-12 месеца
  • 1-2 години
  • 2-3 години
  • 3-4 години
  • 4-5 години
  • 5-8 години
Плътност (тог)
  • 0.5 tog
Продукта е наличен в няколко варианта
44,90 лв.
С вкл. данък

 

.

"Чувалчето за сън е по-безопасния начин да завиете Вашето бебе."

д-р Донка Узунова, завеждащ неонатологично отделение на САГБАЛ 'Шейново", София

Отличени с награди

Angel Baby e марка, отличена с най-престижните международни награди.

На нашите чувалчета се довериха неонатолозите и педиатрите от над 35 родилни отделения в България.

Предимствата

Двойни регулиращи копчета на раменете - за регулиране дължината на чувалчето спрямо нуждите на бебето и за по-дълга употреба.

Регулиращи копчета под мишниците (при размер 0-6 месеца) - за коригиране отвора на ръчичките.

Скрит YKK цип с предно закопчаване - лесен за обличане и смяна на пелената.

Безопасни за детето: използваме само  висококачествени, тествани и сертифицирани материали без азо багрила, олово и никел.

Как с покупката си помагате промяната да се случи

Чувалчета за болниците

Благодарение на Вашата покупка, ние даряваме спални чувалчета на всички болници в България. Нашата цел е да  подменим старите завивки във всички родилни отделения в България с нови, специално създадени спални чувалчета.

Безопасност за детето Ви

Изборът на спално чувалче преди всичко осигурява безопасност и комфорт на Вашето дете. То гарантира правилна равномерна температура на тялото и свобода ни движенията. Така нощите ще бъдат по-спокойни за цялото семейство.

Обучение

Кампанията за безопасен сън има за цел да информира родителите за правилата за безоапсен сън на новороденото бебе и да минимилазира риска от внезапна детска смърт. Разкажете на приятели! Така повече бебета ще бъдат в безопасност по време на сън.

Състав
един пласт 100% памук
Условия за пране
Изпира се машинно или ръчно при 40 градуса
Условия за сушене
Да не се суши в сушилня
Условия за гладене
Глади се при средна температура
Свиваемост
4-5% свиваемост след първото пране
Цветове
Вероятно е да има разминаване с реалните цветове на продукта, в зависимост от монитора Ви
3139

Доставка  Доставката на територията на България се извършва чрез куриер. Ако желаете да я получите на домашен адрес, пратката Ви ще бъде доставена с куриерска фирма Спиди.

Цена на доставка: 4.90 лв.

Време на доставка  Вашата поръчка ще бъде изпълнена и доставена до адреса, който сте посочили при задаване на поръчката в рамките на 3-5 работни дни, в зависимост от това, къде се намира адресa и дали е наличен продукта, който сте поръчали.

Допълнителна информация  Куриерът ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, преди да достави Вашата поръчка.

Плащане  Можете да заплатите Вашата поръчка по банков път или чрез наложен платеж - директно на куриера при получаване на поръчката.

При плащане с наложен платеж, моля да имате предвид, че ползваме услугата "пощенски паричен превод", което означава, че ние няма да Ви издадем касова бележка, а ролята на такава играе бележката, която ще получите от куриерската фирма.

Ще получите пратката си без опция преглед от куриера. Това е така, само защото не считаме, че е редно от хигиенна гледна точка, бебешки и детски продукти да бъдат разопаковани в офиси на куриери, пред входа, на капака на куриерския автомобил, в дъжд, сняг и т.н.

Ако някой е допуснал грешка, не е избран правилния размер или нещо друго не е наред с пратката – винаги можем да заменим продукт или възстановим заплатената сума, като за това няма краен срок.

Благодарим Ви за разбирането!

В случай, че решите да замените или върнете продукт, може да го направите в НЕОГРАНИЧЕН срок от датата на получаването. Заплатената от Вас сума за продукта ще Ви бъде напълно възстановена. Моля, обърнете внимание на следните предпоставки:

-  Продуктът не трябва да е с нарушен търговски вид (изцапан, скъсан и др.).

-  Продуктът не трябва да бъде пран/изпиран.

Процедура при замяна

Моля направете нова поръчка за чувалчето, с което искате да направите размяната и в полето за коментар при завършване на поръчката напишете, че ще върнете продукт(опишете  размера и дебелината чувалчето, което искате да върнете)....

Когато дойде куриерът с новото чувалче ще му предадете това, което е при Вас (куриерът ще знае, че трябва да вземе обратна пратка към нас), като ние ще пресметнем ръчно разликата в цените и куриерските такси.

Разходите по връщането се поемат от клиента. В случай, че е допусната грешка или неточност от наша страна, то ние ще направим всичко възможно за отстраняването й, както и връщането ще е за наша сметка. Angel Baby си запазва правото да възстанови заплатената сума на клиента, след като се увери, че гореспоменатите предпоставки са налице.

На Ваше разположение сме при въпроси: help@angel-baby.eu.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.