Чувалче с кауза

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСЯКА ВАША ПОКУПКА, НИЕ ДАРЯВАМЕ СПАЛНИ ЧУВАЛЧЕТА НА ВСИЧКИ РОДИЛНИ ОТДЕЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ

Какво даряваме

Благодарение на всяка ваша покупка ние даряваме чувалчета на родилни отделения в нужда. Нашата цел е да подменим изцяло старите завивки, които крият множество опасносни за бебето, с нови, безопасни спални чувалчета за новородени

Защо спални чувалчета?

Бебешките спални чувалчета са най-добрият избор за завиване на спящото бебе по отношение не неговата безопасност. Те осигуряват постоянната, правилна температура на тялото и циркулация на въздуха, като едновремнно предпазват от студ и от прекомерно прегряване. Според най-новите проучвания, употребата им води до намаляване на риска от синдрома на внезапна смърт при кърмачета (SIDS).

Спалните чувалчета, които подаряваме са специално създадени за нуждите на болниците. Те имат функция за повиване, както и са с кройка, позволяваща при нужда включването на медицинска апаратура.

На кого даряваме?

Родилното отделение в една болница не е просто място, където се раждат бебета. Това е място, където жените стават майки и започват да се учат как да полагат възможно най-добрите грижи за своето новородено бебе. Дарявайки спални чувалчета на родилни отделения в нужда, ние поставяме основата на безопасните и крайно важни грижи за бебето, които имат за цел да намалят риска от SIDS.

Освен дарението

Инициативата "Чувалче с кауза" е важна част от кампанията ни за "Безопасен сън на бебето", чиято цел е да увеличи безопасността на новороденото по време на сън, и по този начин да допринесе за намаляване на риска от SIDS. Родителите се информират за факторите, които могат да увеличат риска от SIDS, както и научават повече за мерките, които могат да предприемат, за да осигурят най-високото ниво на безопасност по време на сън за своите бебета.

Продуктите са добавени към списъка с желания

За да работи по-добре, страницата ни използва бисквитки.